Βρείτε παρακάτω, χωρισμένες ανά κατηγορία, τις απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες που έχουν εκφραστεί από τους χρήστες του Check Up My Business. Σε περίπτωση που η ενότητα αυτή δεν καλύψει τους δικούς σας προβληματισμούς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας στο τέλος της σελίδας.

Προς το παρόν το προϊόν διατίθεται στην Ελληνική και στην Αγγλική Γλώσσα.

Το ερωτηματολόγιο είναι απόλυτα προσαρμόσιμο σε κάθε σύγχρονη συσκευή και μπορεί να συμπληρωθεί από οποιονδήποτε Υπολογιστή, Tablet ή Smartphone αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο internet και ένας web browser (πχ Google Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge) εγκατεστημένος στη συσκευή σας.

Όχι, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να πατήσετε στο σύνδεσμο που θα περιλαμβάνεται εντός του email που λάβετε μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και να ξεκινήσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Μετά την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα σας αποσταλεί, εντός 5 με 10 εργάσιμων ημερών, μέσω email το τελικό Report αξιολόγησης σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF). Το αρχείο αυτό είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να το εκτυπώσετε και να το έχετε σε έντυπη μορφή.

Όχι, ο διαγνωστικός έλεγχος γίνεται μια φορά. Αξιολογείται η απόδοση της επιχείρησης και λαμβάνετε μαζί και όλα τα πρότυπα λειτουργίας με τις ενέργειες που μπορείτε να επιλέξετε. Μεταγενέστερα θα μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε και έχετε προχωρήσει σε βελτιωτικές κινήσεις και νέες διαδικασίες, να ελέγξετε την πρόοδο και ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί με ειδικά εργαλεία παρακολούθησης των αποτελεσμάτων. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Up My Business μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Το πρότυπο λειτουργίας στο χώρο της Αισθητικής Ιατρικής αποτελεί ένα πάζλ με πολλά διαφορετικά κομμάτια που ενώνονται για να του δώσουν το τελικό του σχήμα. Η έγκυρη αξιολόγηση μιας Κλινικής η ενός Ιατρείου δεν μπορεί να χωριστεί σε ατομικά μέρη και η πλήρης διερεύνηση των σημείων που επιδέχονται βελτίωση σε μια επιχείρηση μπορεί να προκύψει μόνον με έναν ολοκληρωμένο έλεγχο. Επομένως το κάθε μέρος του διαγνωστικού ελέγχου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα υπόλοιπα και δε διατίθεται ως ένα ξεχωριστό εργαλείο.

Αφού ολοκληρωθεί η αγορά του προϊόντος θα μεταβείτε σε μία νέα σελίδα στην οποία θα βρίσκονται όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσετε την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Πιο αναλυτικά στην σελίδα αυτή θα βρείτε:

 • Το call to action κουμπί για την μεταφορά σας στο διαδικτυακό περιβάλλον συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου.
 • Το μοναδικό αριθμό παραγγελίας που θα συμπληρώσετε κατά την είσοδο σας στο ερωτηματολόγιο για την ταυτοποίηση της αγοράς σας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο κλείσατε το παράθυρο της αγοράς και δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτό τότε μην ανησυχείτε. Όλες οι παραπάνω πληροφορίες θα σας έχουν ήδη σταλεί μέσω email στην διεύθυνση που δώσατε κατά την αγορά. Αν δεν μπορέσετε να βρείτε το σχετικό email παρακαλούμε πολύ βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το φάκελο των ανεπιθύμητων (junk folder). Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας ώστε να σας βοηθήσουμε αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Καταχωρείτε τον αριθμό που λάβατε κατά την είσοδο σας στο διαδικτυακό περιβάλλον συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου. Εκεί θα βρείτε το πεδίο που θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε εντός του τον μοναδικό αυτό αριθμό για σκοπούς εγκυρότητας και πιστοποίησης. Κάθε αριθμός αντιστοιχεί στην αξιολόγηση μιας επιχείρησης και στην εξαγωγή ενός μοναδικού τελικού Report.

Φυσικά και μπορείτε. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή. Η απαντήσεις σας καταχωρούνται και αποθηκεύονται στο πέρας της κάθε σελίδας και μπορείτε να συνεχίσετε την συμπλήρωση όποια στιγμή εσείς θελήσετε από το σημείο που είχατε σταματήσει. Βεβαιωθείτε μόνον ότι χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή στην οποία ξεκινήσατε την συμπλήρωση (Υπολογιστή, Tablet ή Smartphone) καθώς και τον ίδιο δρομολογητή (Browser) όταν ανοίξετε εκ νέου το ερωτηματολόγιο και επιχειρήσετε να συνεχίσετε την συμπλήρωση. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε συσκευή ή δρομολογητή να γνωρίζετε ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει από την αρχή και δεν θα υπάρχουν αποθηκευμένες οι ήδη καταχωρημένες απαντήσεις σας.

Το πακέτο Pro έχει δημιουργηθεί για να καλύψει ένα μεγάλο εύρος ενεργειών και προσαρμόζεται ανάλογα μετά από την απαραίτητη διερεύνηση των αναγκών κάθε επιχείρησης. Επομένως αν όσα περιλαμβάνονται στα πακέτα Basic & Plus δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε μαζί τους τρόπους που θα μας επιτρέψουν να καταλήξουμε στο ιδανικό μοντέλο συνεργασίας που ταιριάζει στους δικούς σας επιχειρηματικούς στόχους πατώντας εδώ.

Τα πακέτα είναι ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα ώστε να περιέχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ανά επίπεδο business coaching που κάποιος θα επιλέξει. Η αφαίρεση κάποιων χαρακτηριστικών θα έκανε την όλη διαδικασία ελλιπή και για αυτό το λόγο δεν προσφέρεται η δυνατότητα οποιασδήποτε μετατροπής ή αλλαγής τους.

Ναι αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για εσάς οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να προχωρήσουμε στην αναβάθμισή του. Όσον αφορά το κόστος της αναβάθμισης, στους ήδη υπάρχοντες πελάτες προσφέρεται έκπτωση 20% στη διαφορά της τιμής των πακέτων που επιλέξατε αρχικά και της τελικής επιλογής σας. Αν για παράδειγμα αγοράσατε το Basic (κόστος 450€) και αποφασίσετε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες που θα λάβετε με το πακέτο Plus (κόστος 850€) τότε θα επωφεληθείτε από την έκπτωση στη διαφορά της τιμής, δηλαδή έκπτωση 20% στα 850€-450€=400€, ήτοι 80€. Οπότε το κόστος για εσάς θα είναι, αντί για 400€, 400€-80€=320€.

Με την ολοκλήρωση του διαγνωστικού ελέγχου θα λάβετε το εξατομικευμένο Report στο οποίο θα υπάρχουν:

 • Γενική Εικόνα Επιδόσεων: Θα διαβάσετε όλα τα σχόλια που αφορούν την επιχείρησή σας και τη συνολική εικόνα της επίδοσής της ανά πυλώνα ανάπτυξης, έτσι όπως έχει αποτυπωθεί βάσει των προτύπων λειτουργίας για τον κλάδο της Αισθητικής Ιατρικής.

 • Ειδικά Γραφήματα & Πίνακες: Ειδικά και ευκολονόητα διαγράμματα και πίνακες με ποσοστά που απεικονίζουν τις επιδόσεις της επιχείρησής σας σε κάθε τομέα που εξετάζεται.

 • Πληροφορίες & Tips: Πληροφορίες και χρήσιμα business tips ανά ενότητα που κάνουν την κατανόηση του Report ακόμα πιο εύκολη και αποτελούν σημαντική πηγή γνώσης.

 • Σύνολο Πρότυπων Ενεργειών: Πέρα από την πλήρη κατανόηση της κατάστασης που βρίσκεται η επιχείρησή σας στην παρούσα στιγμή, το report περιλαμβάνει και μια άλλη, εξίσου σημαντική, παροχή ανά ενότητα: Το σύνολο των βημάτων που οδηγούν σε ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πλάνο ενεργειών για τη βέλτιστη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγνωστικού ελέγχου και την αποστολή του Report για την απόδοση της επιχείρησής σας, ακολουθεί η επόμενη φάση. Σε αυτή θα γίνει επεξεργασία των απαντήσεων σας με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων για την κατάσταση της επιχείρησης σας και θα χρειαστεί να μιλήσουμε μαζί σας μέσω Video Call για συνολικά 120’ ώστε να καθορίσουμε τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε τα αντίστοιχα επιχειρηματικά εργαλεία. Αναλυτικότερα επιπλέον του τελικού Report στο πακέτο περιλαμβάνονται:

 • Ανάλυση Αποτελεσμάτων: Η εξειδικευμένη ομάδα της Upmybusiness θα μελετήσει και θα αναλύσει με προσοχή τα αποτελέσματα του Report με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Πάνω σε αυτές θα προσαρμοστούν τα επιχειρηματικά εργαλεία που αναφέρονται στη συνέχεια.

 • Ορισμός Επιχειρηματικών Στόχων: Μετά την παραπάνω ανάλυση και έπειτα από επικοινωνία μαζί σας θα δομηθούν οι επιχειρηματικοί στόχοι (SMART targets) με συγκεκριμένα κριτήρια και μετρήσιμα μεγέθη. Παράλληλα θα συμφωνηθούν προς δημιουργία και οι αντίστοιχοι δείκτες απόδοσης (KPIs) που θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους προαναφερθέντες στόχους και θα βοηθούν την παρακολούθηση της πορείας τους.

 • Εξατομικευμένα εργαλεία παρακολούθησης: Για να εξασφαλιστεί σε τακτική βάση η παρακολούθηση της επίδοση της επιχείρησης, θα δημιουργηθούν ειδικά εργαλεία (Monitoring Tools) απόλυτα προσαρμοσμένα και ρυθμισμένα στις ανάγκες και τους στόχους σας. Σκοπός τους θα είναι η καταγραφή όλων των στοιχείων που χρειάζονται για την άρτια παρακολούθηση των KPIs αλλά και της συνολικής πορείας της επιχείρησης.

 • Διαδραστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων (Dashboard): Με τη χρήση του συγκεκριμένου πίνακα θα έχετε τη δυνατότητα μέσω του υπολογιστή σας και σε μία μόνο οθόνη να παρακολουθείτε εύκολα την πορεία της επιχείρησης σας σε καθημερινή βάση. Τα δεδομένα που θα περιλαμβάνονται στον πίνακα καλύπτουν όλους τους δείκτες απόδοσης που πρέπει να παρακολουθείτε (πχ έσοδα ανά θεραπεία, αριθμός ασθενών, cross selling, συγκριτικά αποτελέσματα κι άλλα). Όλα εμφανίζονται με απλά και κατανοητά γραφήματα ώστε να μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να έχετε μια πλήρη εικόνα όλων των επιδόσεων και να λαμβάνετε, όποτε κρίνετε αναγκαίο, τις κατάλληλες αποφάσεις για τις επόμενες στρατηγικές σας κινήσεις. Σημειώνεται πως για την δημιουργία και τη χρήση του συγκεκριμένου πίνακα θα χρειαστεί να δοθούν από την επιχείρηση/ πελάτη μια λίστα καταγεγραμμένων στοιχείων από την καθημερινή λειτουργία της εντός του χρονικού διαστήματος που θα ελεγχθεί (οι κατηγορίες των στοιχείων της λίστας θα είναι: ημερομηνία ραντεβού / κωδικός ασθενούς / καταβληθέν ποσό / θεραπεία)

Το πακέτο Pro αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση Business Coaching για την επιχείρησή σας. Φυσικά προϋποθέτει μια διαρκή και πολύπλευρη συνεννόηση και διάδραση ανάμεσα στην επιχείρηση και στην ομάδα της UpMyBusiness μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοση των όσων συμφωνηθούν. Στην έκδοση Pro εξατομικεύουμε πλήρως όλη την επιχειρησιακή προσέγγιση με σκοπό την ανάπτυξη και την αύξηση του κύκλου εργασιών της επιχείρησής σας. Αναλυτικότερα λοιπόν εντός του συγκεκριμένου πακέτου επιπλέον των χαρακτηριστικών των άλλων 2 περιέχονται:

 • Καθορισμός Προτεραιοτήτων: Αφού αναλυθούν τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου θα πραγματοποιηθεί διερεύνηση των επιχειρηματικών προτεραιοτήτων σας με σκοπό την ιεράρχηση τους.

 • Εκπόνηση Πλάνου Δράσης: Η ομάδα της UpMyBusiness σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας θα προχωρήσει στον σχεδιασμό ενός πλάνου δράσης απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Στο πλάνο αυτό θα περιλαμβάνεται το σύνολο των προγραμματισμένων ενεργειών βελτίωσης, χρονικά οριοθετημένων και με αναφορές στα άτομα που θα είναι υπεύθυνα για την κάθε μια.

 • Υλοποίηση Ενεργειών: Μετά την δημιουργία του προαναφερθέντος πλάνου δράσης θα ξεκινήσουν όλες οι ενέργειες για την υλοποίηση του. Στο διάστημα αυτό θα γίνει ανάθεση των εργασιών του πλάνου στα άτομα που θα έχουν οριστεί ως υπεύθυνα για την κάθε ενέργεια και η πρόοδος ολοκλήρωσης του θα ελέγχεται τακτικά από την ομάδα της UpMyBusiness.

 • Εκπαίδευση Εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι παραπάνω ενέργειες, μέλημά μας θα αποτελέσει η σωστή εφαρμογή και παρακολούθησή τους. Για το λόγο αυτό θα φροντίσουμε όλη η ομάδα της επιχείρησης να εκπαιδευτεί ώστε οι ενέργειες που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση να γίνονται ακριβώς όπως πρέπει.

Η πληρωμή για την απόκτηση του προϊόντος γίνεται ηλεκτρονικά. Κατά την αγορά του προϊόντος, σας δίνεται ένα πλήθος επιλογών ηλεκτρονικής πληρωμής εντός των οποίων υπάρχουν οι ακόλουθοι μέθοδοι:

 • Debit Card
 • Credit Card
 • PayPal
 • Τραπεζική κατάθεση

Οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας είναι 100% ασφαλείς καθώς χρησιμοποιούμε Stripe και PayPal ως μέσα πληρωμής.

Θεωρούμε πως ακόμη και αν το προϊόν δεν φτάσει στις προσδοκίες που είχατε θέσει αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την επιχείρηση σας. Επομένως λόγω της πολιτικής που ακολουθούμε δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας σας και περιγράψτε μας το είδος της πληροφορίας που αναζητάτε. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας απαντήσουμε για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το προϊόν.